A szokásos nőgyógyászati vizsgálatra mentem: a doktor megvizsgált, majd közölte velem, hogy a mellemben egy csomót észlel, de ne ijedjek meg, nem rák. Én azért nem tétlenkedtem, elkezdtem Ganodermát szedni nagy dózisban, háromszor két kapszulát. Mire a mammográfiai vizsgálat időpontja elérkezett, már nem volt ott a csomó.
Csípőprotézis-műtétem előtt két héttel ugyanilyen adagolásban (napi 3×2) kezdtem fogyasztani a Ganodermát. Gyógyulásom simán lezajlott, a kórházban és a rehabilitáción mindenki csodálkozott, milyen jól mozgok. Köszönöm, Ganoderma! Nekem ez a gyógyszer.
Azóta is a reggeli ébresztő nálam egy pohár rooibostea, egy-egy kapuszula Ganoderma és Excellium, továbbá az elmaradhatatlan Classic kávé. Ettől számomra már pezseg az élet.
Ha fáj a torkom (nincs mandulám), vagy náthás vagyok, két-három napig két Cordycepset szedek naponta, ha nagyobb a baj, akkor tovább szedem, és emelem az adagot.
Ha a szemem gyullad be egy kicsit, akkor a rooibostea filterét bevizezem, és azzal egy-két estén át borogatom, aztán rendeződik a probléma.