1993. augusztus 9-én egy baleset során egy szemetes kocsi gurult az autómra. Ezt követően súlyos betegséget, úgynevezett fibromyalgiát diagnosztizáltak nálam.
Krónikus fájdalmaim voltak, állandóan alváshiánytól és migrénes fejfájástól szenvedtem, és elvesztettem az emlékezetemet. Az immunrendszerem veszélybe került, és ágyhoz kötve éltem majdnem két éven keresztül. Depressziós lettem, és nem láttam reményét egy hasznos, értelmes életnek.
E tünetegyüttest átélők több mint 90 %-a öngyilkosságban hal meg a folyamatos fájdalom és lelki gyötrelem miatt. Az egyetlen módszer a betegség kezelésére különféle legális narkotikumok, gyógyszerek szedése lett volna, amelyek komoly mellékhatásokat vontak volna magukkal, beleértve a szervi károsodás és a nagymértékű súlygyarapodás lehetőségét is.
Miután Gano Café 3 az 1-bentGanodermát és Excelliumot kezdtem fogyasztani, majdnem 11 éve először a fájdalmaim elmúltak. Szellemileg felfrissültem, fogytam 4 és fél kilót és két ruhaméretet 11 nap alatt.
Az én küldetésem az életben az, hogy mindenkivel megismertessem ezt a Ganoderma nevű csodát, hogy mások is az egészség hatalmával élhessenek, amely lehetővé teszi számukra, hogy a lehető legjobban legyenek!