Mielőtt megismertem a Gano Excelt, számos egészségügyi problémám volt. 5 éves koromban asztmás voltam, egészen 11 éves koromig. A köhögésem azóta is megmaradt, és az évek elteltével a tünetek is egyre nyilvánvalóbbakká váltak: légzési nehézségeim támadtak, a tüdőm egyre rosszabb állapotba került.

1999 augusztusára az állapotom tovább romlott, az orvosom is megerősítette, hogy magas vérnyomásban szenvedek – ettől kezdve a gyógyszerek váltak a legjobb társaimmá. Számtalan orvosi konzultáción vettem részt: köszvényem, szív- és veseproblémáim voltak. Nyomorultul éreztem magam amiatt, hogy az állapotom a gyógyszerektől függött.

1995 óta voltak gyomorfájdalmaim, 2003-ban végül húgyhólyag köveket diagnosztizáltak nálam. Ez alatt a 8 év alatt sok pénzt elköltöttem. 2003-ban megműtöttek, 2 követ eltávolítottak a hólyagomból. A műtét után azt a tanácsot kaptam, hogy vigyázzak az étkezésemre, hogy a probléma ne ismétlődhessen meg még egyszer.

2009 november 22-én az unokahúgom, aki Gano Excel hálózatépítő volt, meglátogatott pár ember társaságában. Jelenlétük áldás volt, ahogy bevezettek a kiváló termékek világába. Annak ellenére, hogy a Gano Excellel való találkozásom ‘jobb későn, mint soha’ alapon történt meg, mégsem túl későn történt ahhoz, hogy az egészségi állapotomban javulás következhessen be.

Az első látogatásuk alkalmával a füzeteket és a termékkatalógust mutatták meg. Az unokahúgom készített egy GanoCafé 3In1-t. Először kelletlenül ittam meg, tekintve, hogy a doktor diétázásra intett. 15 éven keresztül vigyáztam az étkezésemre, mert a ‘rossz’ ételektől felpuffadtam. De a kíváncsiságomnak és részben a meggyőző bemutatók következtében tettem egy próbát.

Meggyőztek a termékek hatékonyságát illetően, és többek között GanodermátExcelliumot és Gano teát vásároltam tőlük. Kemény folyamaton mentem keresztül: 15 napig köhögtem, egy hónapig könnyeztem, 3 napig hasmenésem volt. Kellemetlen tapasztalatok voltak, ugyanakkor azt éreztem, hogy ezek a tünetek hasznosak, és csak átmeneti jellegűek.

Mostanra az egészségi állapotom rettenetesen sokat javult. 6 hónapja használom a Gano Excel termékeit, és a 63. életévem betöltése után úgy érzem, egészséges vagyok. 2010. május 9. óta a kórház már nem számít a második otthonomnak.

Szívből köszönöm az unokahúgomnak és a másik Gano Excel hálózatépítőnek, hogy bevezetett a Gano Excel termékek világába. A Gano Excel találkozókon folyamatosan bővítem a termékekkel kapcsolatos ismereteimet, hogy minél több emberrel meg tudjam osztani a tapasztalataimat.