Íme az én Ganoderma történetem:
Mielőtt egy évvel ezelőtt elkezdtem Ganoderma lucidumot szedni, úgy éreztem, egy roncs vagyok, sőt azt hittem, a későbbiekben ennél is rosszabb lesz az állapotom. Amikor kikeltem az ágyból, minden nap úgy éreztem, mintha elütött volna egy teherautó: fájt mindenem, és jó pár percig tartott, mire sikerült felkelnem.
Sok mindentől szenvedtem: krónikus fáradtságtól, Myalgic Encephalomyelitistől, fibromyalgiától, magas vérnyomástól, kettes típusú cukorbetegségtől, gyakori húgyhólyag fertőzésektől, nehéz és fájó végtagoktól, depressziótól, isiásztól, a rövid távú memória elvesztésétől, gyenge látástól, agorafóbiától, diverticulitistől, arcüreggyulladástól, túlsúlytól, agy ködtől, deformált bal csípőtől, őszüléstől. Öregnek és betegnek éreztem magam, és nagy fájdalmaim voltak.
Annak ellenére, hogy jómagam képzett ápolónő és gyakorlott természetgyógyász vagyok, én sem tudtam magamon segíteni. Az idő nagy részét ülve vagy fekve, alvással töltöttem, és olyan rosszul éreztem magam, hogy nem akartam tovább élni. Nem akartam a terhére lenni a csodálatos páromnak, aki azt mondta: ‘Még ha etetnem is kell téged, soha nem hagylak el!’
Egy nappal azután, hogy bevettem az első adag kapszuláimat, ébredés után rácsodálkoztam, milyen élénken emlékeztem az álmaimra. Mivel ez évek óta először fordult elő velem, tisztában voltam vele, hogy valami fontos dolog történt. Ettől a naptól fogva folyamatosan javult az állapotom és a közérzetem, egészen addig a pontig, amíg már nem éreztem magamat öregnek és betegnek. A látásom nagy mértékben javult, és a hajam eredeti színe is kezdett visszatérni.
Pár hét alatt megemeltem a kapszula adagomat napi 2 x 6 darabra. Három hónapon keresztül ennyit fogyasztottam, majd lecsökkentettem a bevitt Ganoderma mennyiséget 2 x 4 darabra. Mostanra reggelente szabályosan kiugrom az ágyból, egész nap dolgozom, nincs szükségem sok pihenésre, sokat nevetek, fantasztikusan érzem magam, és az emberek megdicsérnek, milyen jól nézek ki. Az eBayen saját üzletbe kezdtem, ami nagyon lefoglal (a hét minden napján dolgozom, néha 16 órát egy nap), de szeretem ezt csinálni, és jól megbirkózom vele.
Őszintén hiszem, hogy a Ganoderma Lucidum változtatta meg az életemet, és soha többé nem szeretném azt érezni, amit a betegségem idején. Ezeket a csodás kapszulákat életem hátralévő részében szedni szeretném.” – Helen Hazel, 65 éves (és egyre fiatalabb)