Az anyósom pikkelysömör betegségben szenvedett már közel 10 éve. Az egész testét ellepte, a lábától a feje tetejéig. Hallani sem akart alternatív megoldásról, csak az orvosában bízott. Kemény szteroidos gyógyszereket szedett, a bőre teljesen elvékonyodott, kirepedezett, folyamatosan vérzett valahol.
Egyik éjszaka kaptuk a telefont, hogy fullad a mama, feldagadt a nyelve, kapott egy gyógyszerallergiát. Szerencsére időben értünk el vele az ügyeletre, meg tudták menteni.
Ezután már nem merte bevenni a gyógyszereit, és beleegyezett abba, hogy valamilyen természetes készítménnyel próbálkozzunk.

Köszönettel tartozunk Dobosiné Áginak, aki megmutatta nekünk a Gano Excel készítményeit. Javaslatára a Ganoderma kapszulát kezdte fogyasztani a mama, napi 1, majd napi 2 kapszulát, mellé naponta 2 liter Gano teát ivott. 2 hónapig szinte semmi változás nem történt, viszont a harmadik hónapban rohamosan kezdett tisztulni a bőre. A harmadik hónap végére teljesen egészséges lett, a pikkelysömörnek nyoma sem volt sehol a bőrén.
kapszulát azóta is folyamatosan szedi, már amikor nem felejti el bevenni, a teával 3 hónap után 1 hónap szünetet tart, majd folytatja a fogyasztását.

Azóta is egészséges a bőre, kint lehet a napon, emberek közé tud menni; nemcsak az egészsége, de az élete is jobb lett általa!

Köszönjük Gano Excelnek, hogy ilyen jó hatásfokú termékei vannak, és köszönjük Dobosiné Áginak a segítséget!