A nemzeti kávénapot szeptember 29-én tartják. Egyes kutatások azt mutatják, hogy a kávét rendszeresen fogyasztók körében kisebb a szív-, a légzési- és a rákos megbetegedések, illetve a cukorbetegség és a veseproblémák kialakulásának kockázata.
Arról előzőleg írtunk, milyen pozitív hatásai lehetnek a kávéfogyasztásnak, és miért jobb, ha a ganodermás verziót részesíted előnyben. Ezúttal arról lesz szó, milyen természetes alapanyagokkal teheted még finomabbá és egészségesebbé kedvenc feketédet. Nézzük, mivel ízesítheted a reggeli italodat, mondjuk a pecsétviaszgomba kivonatát tartalmazó GanoCafe Classicot, hogy még egészségesebb legyél.
– Fahéj: Por formában, cukor hozzáadása nélkül javasoljuk a használatát, így is enyhíti a kávé keserűségét.
– Narancslé: Az elsőre bizarrnak tűnő kombináció Amerikából indult útjára. Ha fenntartásokkal ugyan, de kipróbálnád a C-vitaminban gazdag gyümölcs és a kedvenc feketéd keverékét, először dörzsöld a narancs héját a csészéd széléhez, vagy adj a kávédhoz néhány csepp narancslevet a teszt kedvéért.
– Vaníliakivonat: a természetes vanília cukor- és kalóriamentes. 1 késhegynyi, kávéhoz kevert vaníliával megállíthatod a súlygyarapodást.
– Kakaópor által élvezhetjük a csokoládéban található flavonoidok előnyeit: ezek olyan antioxidánsok, amelyek segítenek elkerülni a sejtek környezeti károsodását, és javíthatják az agy és a szív véráramlását.
A nádcukrot tartalmazó Ganocafé Mocha kávé, növényi tejszín, sovány tej- és kakaópor, valamint a kihagyhatatlan Ganoderma lucidum-kivonat exkluzív keveréke. Íze lágy, krémes, aromával teli. A fáradtság és a stressz ellen is hatékonyan lép fel, ugyanakkor növeli a koncentrálóképességet. Innen rendelheted meg.
Forrás: Rodale’s Organic Life