A pilisvörösvári Gano Excel rendezvényről kaptuk az alábbi receptet.
Hasenfratz Istvánné: Kókuszos-kávés kocka
Tészta: 8 tojásfehérjét habbá verünk, 15 dkg kristálycukrot adunk hozzá. Előzőleg 25 dkg kókuszreszeléket leforrázunk 2 dl tejjel, és ha kihűlt, akkor adjuk a tojásfehérjéhez. Hozzákeverünk még 4 evőkanál grízes lisztet, egy csipet sütőport, és előmelegített sütőben kisütjük. (Légkeverésen 180 fokon.)
Krém: 1 dl vízzel fél csomag ganodermás Classic kávét leforrázunk, majd ha kihűlt, 8 tojássárgájával és 10 dkg cukorral sűrűre főzzük. 25 dkg margarint 10 dkg cukorral kikeverünk, és a kihűlt krémhez adjuk. Megkenjük vele a piskótát. A tetejére reszelt csokoládé vagy kakaópor kerül.