A Gano C’Real Spirulina tápláló eledel az egész család számára. Egy doboz 15 darab 30 grammos tasakot tartalmaz, amelyekben Ganoderma lucidum és tengeri kék-zöld alga (közismert nevén spirulina) kivonata, gabonapehely, növényi eredetű tejszín és nádcukor található. A pecsétviaszgomba pozitív tulajdonságait talán már álmodból felkeltve is sorolod, és a spirulina 13 feltételezett pozitív hatását is ismerheted. A cukor vízmegkötő tulajdonsága miatt tartósít, szép színt, ezenkívül édes ízt biztosít a gabonapehelynek. A terméket egyik fogyasztónk teljes értékű ételnek írta le. Gabonapelyhünk a kiegyensúlyozott táplálkozás része lehet, valamint desszertek hozzávalójaként is bizonyított a Gano Excel versenyein. Itt gyűjtöttük össze a spirulina hozzáadásával készült recepteket, ezek közül most egyet ismertetünk.
- Nyistyár Mária: spirulinás-tejes sütemény
6 tojássárgáját kikeverek 5 evőkanál cukorral, ebbe teszek 6 kanál lisztet. Fél liter tejhez adok 10 dkg margarint vagy vajat, majd 2 csomag vaníliás cukrot. A tojás habját felverem, és hozzáadom a masszához. Kizsírozott tepsibe teszem. Amikor megsült a sütemény, baracklekvárral megkenem, feltekerem, ezután megszórom Gano C’Real Spirulinával.
Ha nem szeretnél főzőcskézni, a spirulinás gabonapelyhet tálalhatod tejjel, vízzel vagy önmagában, mindenképp megadja a nap indításához szükséges energiát, egy kis gyümölccsel pedig még egészségesebbé teheted az étkezést. Gyermekek is fogyaszthatják, tejjel gazdagítva kiváló kalciumforrás, amely különösen fontos a fejlődésben lévő szervezetnek. Gondolj a reggelire elmaradhatatan étkezésként: jobban teljesítesz, ha indulás előtt eszel, ráadásul egy tányér gabonapelyhet még a gyermekek is el tudnak készíteni maguknak.
A Gano C’Real Spirulina tejfehérjét is tartalmaz, ezért akik allergiások vagy érzékenyek valamelyik összetevőjére, válasszák inkább tej- és cukormentes termékeinket, a rooibosteát, a Classic kávét, továbbá étrend-kiegészítőinket.
Kezdd a napod te is egy tálka Gano C’Real Spirulinával, illetve bolondítsd meg süteményeidet ezzel a ganodermás különlegességgel!